Παρασκηνιακά

Για πλεκτάνη με στόχο τη Μενδώνη που τα έβαλε με κυκλώματα κάνει λόγο ο Κούγιας

Μιλώντας στο Open TV για την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη και για τις κατηγορίες που βαρύνουν τον σκηνοθέτη – ηθοποιό ο Αλέξης Κούγιας είπε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης γνωρίζει τους δύο καταγγέλλοντες.

«Μου μίλησε και για την 40χρονη που όσα μου είπε μου φαίνονται αναξιόπιστα» είπε ο κ. Κούγιας υποστηρίζοντας πως «μοναδικός στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση».

«Δεν είναι τυχαίο, όλο αυτό. Όλα αυτά έγιναν γιατί η κα Μενδώνη τα έβαλε με τα επιχειρηματικά κυκλώματα που εμπλέκονται με την ανάπλαση στο Ελληνικό. Ο κ. Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες, πρόκειται για μια πλεκτάνη, ακραία πλεκτάνη. Το τι κάνει ο καθένας στη δική του ζωή δεν μας αφορά. Άλλο βιασμός, άλλο συνεύρεση. Αν είναι αλήθεια ο βιασμός είναι απεχθής και καταδικαστέα πράξη είτε πρόκειται για ανήλικο είτε για ενήλικο» υποστήριξε ο ποινικολόγος.

Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε και το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθηθεί, υποστηρίζοντας πως «είναι απαράδεκτο το ένταλμα σύλληψης».

«Είναι απαράδεκτο όταν εκδίδεται για ανθρώπους που έχουν γνωστή κατοικία, όταν πρόκειται για υποθέσεις που έχουν γίνει προ δεκαετίας ή και περισσότερο. Ένταλμα σύλληψης εκδίδεται για υποθέσεις που τελούνται τώρα, για ανθρώπους που δεν έχουν γνωστή κατοικία και είναι ύποπτοι φυγής» ισχυρίστηκε.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa