Περιφέρειες - Δήμοι

Γιώργος Μερωνιανάκης: Με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για να πάει «Η Κρήτη Μπροστά»

Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης, Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη κατεβαίνει ο Γιώργος Μερωνιανάκης. Στην ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την επιλογή του σημειώνει: «Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για την Κρήτη, με φρέσκιες ιδέες και σκληρή δουλειά μα πάνω απ’ όλα αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς για τον τόπο και τους ανθρώπους του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ανταποκρινόμενος στην ανάγκη των συμπολιτών μας για αλλαγή, αλλά και στην πεποίθησή μου πως οι Κρήτες αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα, ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές για την Περιφέρεια Κρήτης, ως Περιφερειακός Σύμβουλος για τον Ν. Ηρακλείου στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

Καταλυτικής σημασίας γεγονός για την απόφασή μου αποτέλεσε η στήριξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γραμματέα του Κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη σε αυτή την προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Λ. Αυγενάκη για τις συμβουλές και τη στήριξη που μου έχει παράσχει ως ένας έμπειρος Κρητικός πολιτικός τον οποίο εκτιμώ βαθιά και νιώθω υπερήφανος για την συγγένεια και την πραγματική αγάπη που μας συνδέει.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για την Κρήτη, με φρέσκιες ιδέες και σκληρή δουλειά μα πάνω απ’ όλα αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Θα εργαστούμε με αφοσίωση για όλους, για τη στήριξη των οικογενειών, των επαγγελματιών, των εργαζομένων, για τους ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής, για τους νέους της υπαίθρου, για το τουρισμό και ιδιαίτερα για τα θέματα του νότου. Θα εργαστούμε για να δώσουμε ξανά αναπτυξιακή πνοή στη Μεσαρά, στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

Όλοι μαζί δουλεύουμε συντεταγμένα και ενωμένοι για τις εκλογικές μάχες που έρχονται, αλλά και τις προκλήσεις του μέλλοντος. Όλοι μαζί, για την Κρήτη! Η Κρήτη Μπροστά!

Γιώργος Μερωνιανάκης

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa