Κοινωνία

Δάσκαλος κιθάρας αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά 9χρονο αγόρι

A little girl poses for photographs to illustrate the topic of child abuse in Canberra, Monday, Oct. 28, 2013. (AAP Image/Lukas Coch) NO ARCHIVING

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ έκαναν οι γονείς ενός 9χρονου αγοριού στον Κορυδαλλό, οι οποίοι κατηγορούν τον δάσκαλο κιθάρας του παιδιού, ότι προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί τους.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι γονείς του παιδιού είχαν παρατηρήσει, ότι η συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει. Μετά από ερωτήσεις των γονιών το αγοράκι αποκάλυψε ότι ο 61χρονος δάσκαλος κιθάρας, προσπάθησε να το κακοποιήσει σεξουαλικά. Το παιδάκι αποκάλυψε ότι ο δάσκαλος όταν βρέθηκε μόνος μαζί του, το έγδυσε, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά σε ακατάλληλα σημεία του σώματός του.

Μόλις το έμαθε ο πατέρας πήγε στο σπίτι του δασκάλου και αφού ο 61χρονος του άνοιξε την πόρτα εκείνος μπήκε μέσα και του έσπασε μια κιθάρα στο σώμα του.

Τη διερεύνηση των καταγγελιών έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων της Αστυνομίας τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί το εξέτασε παιδοψυχολόγος, ο οποίος πιστοποίησε ότι όσα κατήγγειλε είχαν βάση και δεν επινόηση της φαντασίας του.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa