Πολιτική

Δήλωση Προέδρου της Δημοκρατίας προς υποστήριξη του τηλεμαραθώνιου για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την υποστήριξή του εξέφρασε ο Προκόπης Παυλόπουλος για τον τηλεμαραθώνιο που έχει οργανώσει η ΕΡΤ, για να ενισχύσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με την εξής δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχω σ’ αυτόν τον τηλεμαραθώνιο που οργανώνει, για μίαν ακόμη φορά, η ΕΡΤ, προκειμένου να ενισχυθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μου δίνεται έτσι η ευκαιρία ν’ αναδείξω την πολύχρονη εμβληματική προσφορά του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Παιδιά και, εν τέλει, σε αυτό τούτο το Κοινωνικό Σύνολο.

Οφείλω δε να επισημάνω ότι καθ’ όλη την περίοδο της βαθιάς και επώδυνης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, που ακόμη διανύουμε εν μέρει, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όχι μόνο συνέχισε, και μάλιστα αμείωτη, την προσφορά του, αλλά και, σε ορισμένες τουλάχιστον περιπτώσεις, την ενίσχυσε, καλύπτοντας υπέρ του Παιδιού σημαντικά κενά, τα οποία εμφάνισαν οι κατά περίπτωση αρμόδιοι φορείς της Κρατικής μηχανής.

Και όλα αυτά τα κατάφερε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπομένοντας με αξιοπρέπεια φορολογικά και άλλα δημόσια βάρη, από τα οποία, υπό ομαλές οικονομικές συνθήκες, θα έπρεπε να έχει εξαιρεθεί λόγω της κοινωφελούς φύσης της αποστολής του.

Θερμά συγχαρητήρια στον φίλο κ. Κώστα Γιαννόπουλο και στους συνεργάτες του για την προσφορά τους στο Παιδί, στο κάθε Παιδί, καθώς και για την έμπρακτη προσήλωσή τους στις αρχές του Ανθρωπισμού και της Αλληλεγγύης. Ας είναι βέβαιοι ότι δεν είναι μόνοι».

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ