Κοινωνία

Δήλωση – σοκ του γνωστού δραπέτη τραγουδιστή: Απέδρασα γιατί με βίαζαν

Συγκλόνισε η δήλωση του γνωστού δραπέτη τραγουδιστή-παρουσιαστή, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για ποιους λόγους δεν γύρισε ποτέ στις φυλακές Αλικαρνασσού για να εκτίσει την 6μηνη ποινή που του είχε μείνει. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε μέσα από τα κρατητήρια και ο ίδιος εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένος.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Κωνσταντίνος Δαναός, όπως είναι και όνομα που χρησιμοποιούσε, αποκάλυψε ότι ο συγκρατούμενος του μέσα στο κελί τον βίαζε επανειλημμένα.

Στην συνέχεια δήλωσε ότι σκέφτηκε να πάει να καταγγείλει το γεγονός, αλλά οι συγκρατούμενοι του τον συμβούλεψαν να μην το κάνει για να μην χαρακτηριστεί ως «καρφί», πράγμα το οποίο θα τον έβαζε σε μεγαλύτερο κίνδυνο εξαιτίας του άγραφου νόμου των φυλακών. Η ψυχολογική του κατάσταση ήταν πολύ άσχημη και μόλις πήρε την άδεια δεν άντεξε να γυρίσει πίσω στο μαρτύριο του. Μάλιστα όπως σχολίασε ένας από τους λόγους τους οποίους στην μετέπειτα ζωή του ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία ήταν για να καταγγέλλει παρόμοια περιστατικά.

Διαβάστε επίσης:

Ο δραπέτης που 17 χρόνια έκανε καριέρα τραγουδιστή και παρουσιαστή! «Γιος» της Τσοπέη και «κουμπάρος» του Μπάρκουλη!

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa