Περιφέρειες - Δήμοι

Δήμος Ασπροπύργου: Βραβεύσεις για τη συμμετοχή στο 8ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Σκάκι

Στην αίθουσα Εκδηλώσεων «Δημήτριος Καλλιέρης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου συγκεντρώθηκαν, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018 μικροί και μεγάλοι λάτρεις του Σκακιού  για τις απονομές των μεταλλίων του 8ου Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ Σκακιού που διοργάνωσαν ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου και ο Α.Σ. «ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ».
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Α.Σ. «ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ», κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο Ασπροπύργου για την άψογη συνεργασία τόσων χρόνων καθώς και όλους όσους συμβάλλουν καθημερινά στην προώθηση του αθλήματος. Το Φεστιβάλ διήρκησε δύο μήνες και οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις Λέσχες στην Κάτω Φούσα και στη Γκορυτσά. Οι κατηγορίες που διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν οι αθλητές ήταν Ατομικές, Ομαδικές, Γυναικών, Ανδρών, Οικογενειών και Σχολείων Επίσης, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νικόλαος Μελετίου συνεχάρη τον Πρόεδρο, τα μέλη του Συλλόγου και τους Καθηγητές για το σπουδαίο τους έργο καθώς και τους αθλητές για την επιτυχία τους ενώ τόνισε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Ο πρόεδρος του Atticatv Κώστας Τσολερίδης

Τις απονομές πραγματοποίησαν, ο Δήμαρχος της πόλης, Νικόλαος Μελετίου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεόρασης του Δήμου «Attica Tv», κ. Κωνσταντίνος Τσολερίδης, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ασπροπύργου, κ. Σοφία Μαυρίδη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Αντώνιος Κοναξής, ο κ. Θεόδωρος Καλογερόπουλος και ο κ. Περικλής Κωνσταντόπουλος.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa