Επιχειρήσεις Κοινωνία Περιφέρειες - Δήμοι Σε πρώτο πλάνο

«ΔήμοςData» και «International Forum Training & Consulting»: Σύμπραξη τεχνογνωσίας με την εκπαίδευση για τα στελέχη των ΟΤΑ

Η «ΔήμοςData» και η «International Forum Training & Consulting» προχώρησαν στην υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με στόχο την σύνδεση της τεχνογνωσίας που διαθέτει η πρώτη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με την πολύχρονη προϋπηρεσία και εμπειρία που έχει αποκτήσει η δεύτερη στην εκπαίδευση των στελεχών των ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα, το Πρωτόκολλο Συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ της «ΔήμοςData ΙΚΕ» και της «International Forum Training & Consulting» αποσκοπεί στην διενέργεια κοινών δράσεων, όπως και στον σχεδιασμό και την υλοποίηση σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η «ΔήμοςData» εκπροσωπείται από τον Δρ. Μιχαήλ Χρηστάκη, επιστήμονα με 12ετή επιτελική παρουσία, εμπειρία και επιστημονική – διοικητική τεχνογνωσία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» αδιαλείπτως από το 2011, και η «International Forum Training & Consulting» από τον Γενικό Διευθυντή της, κ. Ιωάννη Νικλήτσα με πλέον 30ετή παρουσία και εμπειρία στην εκπαίδευση των στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι δύο υπογράφοντες συμφώνησαν ότι η «ΔήμοςData» θα συνδράμει παρέχοντας τεχνογνωσία και πληροφόρηση στο σύνολο των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέσω της καινοτομικής ψηφιακής πύλης www.dimosdata.gr και αντίστοιχα η «International Forum Training & Consulting» θα παρέχει με ποικίλους τρόπους και μεθόδους εξειδικευμένα προγράμματα επιμόρφωσης και κατάρτισης, όπως και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε συνεργασία και των δύο στα στελέχη των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Επίσης, συμφώνησαν να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την συνεργασία μεταξύ τους, να προβούν σε κοινές δράσεις εκπαίδευσης, κατάρτισης και έρευνας, καθώς επίσης να ενισχύσουν την συνεργασία τους με διεθνείς οργανισμούς, φορείς της Α‘ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης κ.ά.

Η διάρκεια του παρόντος πρωτοκόλλου συνεργασίας ορίζεται στα τρία χρόνια με δυνατότητα παράτασης για άλλα τόσα μετά από συμφωνία και των δύο μερών.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa