Περιφέρειες - Δήμοι

Δήμος Τρίπολης: Μπαράζ ανακοινώσεων υποψηφίων από τον Γιάννη Σμυρνιώτη (ΦΩΤΟ)

Σε απανωτές ανακοινώσεις υποψηφίων για τον συνδυασμό του προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης.

Στόχος του υποψήφιου δημάρχου που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία είναι η συγκρότηση ενός δυνατού συνδυασμού που θα περιλαμβάνει πρόσωπα με σπουδαία επαγγελματική κατάρτιση και διάθεση να προσφέρουν στην περιοχή.

Με τη «Νέα Τρίπολη» υποψήφιος θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Ποταμιού στην Αρκαδία, Πέτρος Σαραντάκης, ο οποίος δήλωσε ότι τάσσεται στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το σπουδαίο έργο που ξεκίνησε στην θητεία του ως δήμαρχος Τρίπολης από το 2010 έως το 2014.

Την ψήφο των συμπολιτών της μέσα από την συμμετοχή της στην παράταξη του πρώην δημάρχου διεκδικεί η Αναστασία Ομήρου – Σπυροπούλου. Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι: «Οι γνώσεις της αλλά η εμπειρία της στο χώρο της Εκπαίδευσης, της Πληροφορικής και του Πολιτισμού την καθιστούν πολύτιμη συνεργάτιδα στη Νέα Τρίπολη που θέλουμε να δημιουργήσουμε».

Επίσης, ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Υποστράτηγο (ε.α.) Πέτρο Αλμπάνη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Τρίπολη» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

«Η συσσωρευμένη εμπειρία του Πέτρου σε όλα τα παραπάνω αντικείμενα αλλά και αποδεδειγμένη – και με την απονομή πολλών ηθικών αμοιβών – ικανότητά του στην Διοίκηση και Διαχείριση Προσωπικού τον καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη στην δημιουργία του Νέου, ισχυρού και αποτελεσματικού, Δήμου Τρίπολης που θέλουμε να δημιουργήσουμε μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον», ανέφερε σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος.

Υποψήφιος με τη «Νέα Τρίπολη» θα είναι και ο οικονομολόγος Μάκης Μπουρτσουκλής, ο οποίος έχει άριστη γνώση των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου, αποτελώντας ένα «δυνατό χαρτί» στα χέρια του Γιάννη Σμυρνιώτη.

Στον συνδυασμό θα συμμετέχει και ο μόλις 26 χρόνων επιχειρηματίας Ηλίας Τυροβολάς που έχει στενή σχέση με την τοπική αγορά της Αρκαδίας.

Στην παράταξη Σμυρνιώτη εντάχθηκε και το στέλεχος της εταιρείας COSMOTE, Παναγιώτης Ανδριανάκος, ο οποίος έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση εκπροσωπώντας τους συναδέλφους του στα όργανα των εργαζομένων του ΟΤΕ τα προηγούμενα χρόνια, ενώ η εμπειρία του στις νέες τεχνολογίες θα βοηθήσουν στη δημιουργία του Νέου Έξυπνου δήμου Τρίπολης, η οποία αποτελεί προτεραιότητα του υποψήφιου δημάρχου.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Νέα Τρίπολη» θα είναι επίσης ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Βασίλης Ψυχογυιός, ο οποίος ασχολείται ενεργά με τον Αθλητισμό και είναι μέλος του Δ.Σ. Αθλητικού Σωματείου με τμήματα μπάσκετ και στίβου επί σειρά ετών, ενώ κατάγεται από την Τεγέα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος τον καλωσόρισε στον συνδυασμό του λέγοντας: «Βασίλη, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για ένα Νέο Ισχυρό και Σύγχρονο Δήμο Τρίπολης που θα έχει ως βασική συνιστώσα την ανάδειξη της Ιστορικής Κληρονομιάς, του Πολιτισμού και κυρίως των αδιαμφισβήτητων παραγωγικών δυνατοτήτων της Τεγέας».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER
Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa
Karfitsa