Κοινωνία

Δίκη βιασμού ταξιτζή: Βαριές εκφράσεις και ερωτικά βοηθήματα μέσα στο δικαστήριο

Συνεχίστηκε σήμερα η πολύκροτη υπόθεση του  βιασμού του 24χρονου οδηγού ταξί από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά.

Η διαδικασία συνεχίστηκε με βαριές εκφράσεις μέσα στην αίθουσα και με παρουσίαση στην έδρα ερωτικών βοηθημάτων. Κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ του κατηγορούμενου ηθοποιού και του θύματος.

Η αρραβωνιαστικιά του θύματος κατέθεσε ενώπιον του προεδρείου και ανέφερε πως «Εκεί που κάθομαι απέξω και τον εξετάζουν, ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος «τι κάνανε σε μένα», έκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση. Mας είπαν ότι τον έχουν πειράξει από πίσω με θλών όργανο».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «αυτή ήταν η χειρότερη μέρα. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει! Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες».

Παράλληλα κατέθεσε και ειδική ψυχολόγος η οποία εξέτασε το θύμα και είπε πως πάσχει από «μετατραυματικό σοκ», ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε και στον ηθοποιό, κάνοντας λόγο για προμελετημένη διαδικασία. «Το όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την  ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την εξέταση της μάρτυρος επιδείχθηκαν ερωτικά βοηθήματα αλλά και το πόπερ (jungle juice) και υπήρξε ο εξής έντονος διάλογος μεταξύ του οδηγού ταξί και του ηθοποιού όταν έγινε αναφορά σε ναρκωτικές ουσίες:

Καρκάς: Ποιες ουσίες;
Οδηγός ταξί: Αυτές που πίνεις.
Καρκάς: Κι εσύ πουλάς.
Οδηγός ταξί: Μη σου γ…, που θα μου πεις ότι πουλάω μ…
Ακροατήριο: Κάτσε κάτω τραμπούκε

 

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa