Κοινωνία

Δίκη Χρυσής Αυγής: Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί Λαγού κατά της προέδρου Μαρίας Λεπενιώτη

Δεν σταματά τις προκλήσεις ο ένοχος πλέον για την υπόθεση της χρυσής αυγής και ευρωβουλευτής Ιωάννης Λαγός καθώς σήμερα με ανακοίνωσή του αναφέρεται με απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά της προέδρου του Δικαστηρίου Μαρίας Λεπενιώτη.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη «άδειασε» την εισαγγελέα, ζητώντας από αυτήν να εξετάσει αν είχε εκδοθεί στο παρελθόν βούλευμα για παραβίαση περιοριστικών όρων από τον καταδικασθέντα Γιάννη Λαγό.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Ιωάννης Λαγός αντέδρασε και  εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματός του, η οποία φέρει τον τίτλο «Μια οφειλόμενη απάντηση στο δικαστήριο του βουνού» και στην οποία χαρακτηρίζει την πρόεδρο της έδρας ως «εντολοδόχο Λεπενιώτη».

Ο Λαγός ισχυρίζεται ότι δεν έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους και επαναλαμβάνει την «απειλή» του ότι θα προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

«Η εμπάθεια της εντολοδόχου Λεπενιώτη, που μόνο σαν πρόεδρος ενός δίκαιου δικαστηρίου δεν λειτουργεί, την οδηγεί σε διαρκή σφάλματα που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Τελευταία της μεγάλη γκάφα είναι το ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει ότι έχω παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους το 2015, γιατί έτσι της είπε κάποιος Καμπαγιάννης».

Αμέσως μετά ο Λαγός, που απευθυνόμενος στην πρόεδρο του δικαστηρίου γράφει «Κυρία “Πρόεδρε” θα ήσασταν για γέλια, αν δεν ήσασταν για κλάματα», προσθέτει:

«Κατανοώ το μίσος της απέναντι στο πρόσωπό μου, γιατί της έχω υποσχεθεί ότι το δικαστικό έγκλημα που έχει διαπράξει από κοινού με τους άλλους επίορκους δικαστές Ντόκο και Τσουλφόγλου (και όλο το παραδικαστικό) θα το ξεσκεπάσω, και η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια»

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa