Κοινωνία

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Μίχος «καρφώνει» Λαγό για την επίθεση στο «Συνεργείο»

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την Χρυσή Αυγή και στο εδώλιο βρέθηκε ο πρώην βουλευτής του κόμματος Νίκος Μίχος.

Ο κ. Μίχος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν σχετικά με μοτοπορεία που στην συνέχεια εξελίχτηκε σε επίθεση στο στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη. Όπως δήλωσε δεν είχε καμία ανάμιξη σε αυτό το γεγονός παρά τις φωτογραφίες που τον τοποθετούν στην περιοχή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Παράλληλα «κάρφωσε» τον Γιάννη Λαγό λέγοντας ότι την ημέρα εκείνη πέρασε με το αυτοκίνητό του από την μοτοπορεία.

Για όσους δεν θυμούνται στις 30 Ιουλίου 2013 σημειώθηκε επίθεση στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη, από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η ομάδα των Χρυσαυγιτών επέβαιναν σε μηχανάκια τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα, δύο εκ των οποίων ανήλικοι.

Ο Νίκος Μίχος, συμπλήρωσε ότι επικοινώνησαν μαζί του από «τα κεντρικά στη Μεσογείων», ζητώντας του να πάει να μοιράσει φυλλάδια.

«Πήγαμε μια βολτίτσα και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Μετά μάθαμε ότι κάποιοι γύρισαν και έγιναν επεισόδια… Εγώ σταμάτησα 40 μέτρα έξω από το στέκι. Ούτε ήξερα ότι υπήρχε εκεί. Μετά βγήκα στον κεντρικό και έφυγα προς βόρεια. Είδα μηχανές να κατεβαίνουν προς τα κάτω αλλά δεν έδωσα σημασία. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός τους. Δεν υπήρχε περίπτωση να ξέρω ότι θα γίνει κάτι και να πάω εκεί. Ήμουν εκλεγμένος βουλευτής. Είναι δυνατόν να πήγαινα σε τέτοιο πέσιμο, μπροστά στην αστυνομία, χωρίς κράνος; Θα ήταν μεγάλη ηλιθιότητα από πλευράς μου να το κάνω».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa