Περιφέρειες - Δήμοι

Δίπλα στον πολίτη απαντά στις «αιχμές» ο Πατούλης

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών, διαστρεβλώνει τις πραγματικές προθέσεις της νέας Περιφερειακής Αρχής που έχει στόχο τον εκσυγχρονισμό στο μοντέλο λειτουργίας της Περιφέρειας Αττικής, την ενίσχυση της διαφάνειας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

«Τους στόχους αυτούς είμαστε αποφασισμένοι να τους πετύχουμε μαζί με τους εργαζόμενους, με τη στήριξη των πολιτών» τονίζει ο Γιώργος Πατούλης σημειώνοντας πως  «σε αυτήν την προσπάθεια δεν έχουν θέση ούτε μικροκομματικές αντιπαραθέσεις, ούτε αστήρικτες καταγγελίες».

«Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι για μας , πρώτα είναι ο πολίτης της Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό:

Η νέα Διοίκηση θα δώσει καθημερινά τη μάχη για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες σε γκισέ και ουρές.  Δεν συμβιβαζόμαστε με καταστάσεις σαν αυτές που παραλαμβάνουμε στη Διεύθυνση Μεταφορών, οι οποίες σήμερα ταλαιπωρούν πάνω από 100.000 συμπολίτες μας και χιλιάδες επαγγελματίες εκπαιδευτές οδηγών.
Δεν καταργούμε υπηρεσίες της Περιφέρειας , αλλά αντίθετα θα αναζητήσουμε τρόπους αφενός για να εξορθολογίσουμε το κόστος των υπηρεσιών που προσφέρουμε, με σεβασμό στα χρήματα των φορολογουμένων. Αφετέρου, για να ενισχύσουμε με περισσότερο προσωπικό τις υπηρεσίες «πρώτης γραμμής»,  στις οποίες καθημερινά απευθύνονται για να εξυπηρετηθούν χιλιάδες πολίτες» σημειώνει η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa