Παρασκηνιακά

Δείτε ποιά άλλη υφυπουργός έπαιρνε επίδομα ενοικίου…

Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Το γεγονός ότι λάμβανε επιδότηση ενοικίου παραδέχθηκε η πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Την πληροφορία αποκάλυψε ο σημερινός υφυπουργός Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης.

Πρόκειται για ένα ποσό ύψους 11.000 ευρώ για το έτος 2016 χωρίς να αναγράφεται όνομα του δικαιούχου και όπως είπε ο κ. Μαυραγάνης «προϋπολογίστηκε από την προηγούμενη υφυπουργό που πράγματι το ελάμβανε».

Η πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επιβεβαίωσε ότι είχε λάβει και εκείνη το επίδομα ενοικίου, την περίοδο όπου ήταν στο κυβερνητικό σχήμα.

Η τοπική εφημερίδα «Μαγνησία», επικοινώνησε με την κ. Χρυσοβελώνη, η οποία επιβεβαίωσε ότι έλαβε για ένα διάστημα το επίδομα ενοικίου καθώς είναι κάτοικος Βόλου και δεν διαθέτει μόνιμη κατοικία στην Αθήνα, τονίζοντας παράλληλα ότι ήταν κάτι που προβλέπονταν από τη νομοθεσία. Διευκρίνισε μάλιστα ότι δεν το έλαβε για το σύνολο της θητείας της στο υπουργείο αλλά μόνο για τους έξι μήνες από τους οκτώ που ήταν υφυπουργός.

«Έμενα και στο Caravel» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Χρυσοβελώνη «και πλήρωνα με βάση τη σύμβαση που έχει συνάψει η Βουλή των Ελλήνων με το ξενοδοχείο για τη φιλοξενία των Βουλευτών από την περιφέρεια. Είχα εξετάσει όλες τις εναλλακτικές».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ηθικό ζήτημα που να αφορά στη λήψη του συγκεκριμένου επιδόματος, ανέφερε ότι «δεν υπάρχει» διευκρινίζοντας ότι μπορεί να αποδείξει οποιαδήποτε στιγμή σε οποιονδήποτε το θελήσει, ότι από τη στιγμή που μπήκε στην πολιτική η εισοδηματική της κατάσταση έχει απομειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa