Κοινωνία

Δεν θα γίνουν τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού την Πρωτομαγιά

Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ αποφάσισαν να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς με 24ωρη απεργία και έτσι δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν τα εξής:

«Η Πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα, τιμής και μνήμης. Θυμόμαστε και τιμάμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές και τα θύματα των εργατικών αγώνων για βελτίωση των συνθηκών δουλειάς, για αξιοπρεπείς αμοιβές, για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας. Ανασυγκροτούμαστε, θέτουμε τους στόχους μας και προχωράμε σε νέους αγώνες. Διεκδικούμε και παλεύουμε για την αναπλήρωση απωλειών από τις μνημονιακές πολιτικές λιτότητας, για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και στις κοινωνικές παροχές.

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες έχουμε μπροστά μας και άλλα καθήκοντα: Υπερασπιζόμαστε τον δημόσιο χαρακτήρα των συγκοινωνιών, διεκδικούμε την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, αγωνιζόμαστε για ασφαλείς, φθηνές συγκοινωνίες, με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας.

Γι’ αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση 24ωρης Απεργίας την Τετάρτη 1η του Μάη και τη συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER