Πολιτική

Δεν «μασάει» ο Χρυσοχοΐδης και δίνει ξεκάθαρη απάντηση σε Ραγκούση για τον αρχηγό της ΕΛΑΣ

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν άφησε το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, να μείνει αναπάντητο και μέσω ανακοίνωσης του υπουργείου ΠΡΟΠΟ ξεκαθαρίζει μια και καλή τα αυτονόητα. Ο κ. Ραγκούσης σχολίασε την σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ να κηρύξει ως αρχηγό της Αστυνομίας τον Μιχάλη Καραμαλάκη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γιάννης Ραγκούσης είναι πρώην σύντροφοι από το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα. Αντιλαμβάνονται όλοι, από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, ότι η επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία. Αυτά προς απάντηση μιας εμφανώς βιαστικής, ακραία επιθετικής, άδικης και προσβλητικής προς το πρόσωπο του Αρχηγού και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που κάνει λόγο για «αναστήλωση του κράτους της δεξιάς» και μάλιστα (!) με «κλιμακούμενη προκλητικότητα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Ραγκούση που προκάλεσε την απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Απροσχημάτιστη επανέκαμψε η καταπάτηση κάθε προγραμματισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των στελεχών στα Σώματα Ασφαλείας. Η παλαιοκομματική λογική προαγωγής του τύπου «και δικός μου να είναι και να ξέρει πως εγώ τον ανέδειξα, για να μου χρωστάει» προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια σύγχρονης και αξιοκρατικής Ελλάδας. Η αναστήλωση του κράτους της δεξιάς, ιδίως στα Σώματα Ασφαλείας, εξελίσσεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa