Κοινωνία Υγεία

Δεύτερο θετικό κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα! Το παιδί της 38χρονης στη Θεσσαλονίκη

No 478623

Επιβεβαιώθηκε και δεύτερο θετικό κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, πρόκειται για το παιδί της 38χρονης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκης.

Όπως έκανε γνωστό ο Σωτήρης Τσιόδρας, στην επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, το παιδί δεν είχε πάει στο σχολείο του τη Δευτέρα και την Τρίτη είχε πάει εκδρομή.

Να τονίσουμε ότι η 38χρονη γυναίκα που έχει προσβληθεί από τον ιό νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, με ήπια συμπτώματα και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Η επιχειρηματίας είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ταξίδεψε με πτήση της Ryanair. Στο Μιλάνο παρέμεινε για τέσσερις ημέρες προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την Εβδομάδα Μόδας. Η 38χρονη είχε λίγο πυρετό τη Δευτέρα και την Τρίτη πήγε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας που υπεγράφη χθες, το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό, σήμερα, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, για προληπτικούς λόγους, καθώς εκεί πηγαίνει σχολείο το παιδάκι της 38χρονης, που τελικά είναι το δεύτερο άτομο που νοσεί στην Ελλάδα από τον ιό.

Διαβάστε ακόμα

Ινστιτούτο Παστέρ: Μέχρι το μεσημέρι θα ξέρουμε τα αποτελέσματα από πέντε δείγματα για κορονοϊό

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 


 


Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa