Πολιτική

Δημήτρης Βίτσας για το «μπάρμπεκιου» στα Διαβατά: «Έχουμε τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες, τους οποίους ορισμένα Μέσα πρόθυμα προβάλλουν»

Συνεχίζεται η κόντρα γύρω από το διαβόητο «μπάρμπεκιου» στα Διαβατά. Ο Δημήτρης Βίτσας από τον ΣΥΡΙΖΑ σε επίκαιρη ερώτησή του ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «μοιάζει να έμαθε και να κατάλαβε πραγματικά ότι τους πρόσφυγες δεν τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μουζάλας, η Χριστοδουλοπούλου αλλά ο πόλεμος, η κρίση, η φτώχεια, η κλιματική αλλαγή.

Ορισμένα στελέχη της ΝΔ κάνουν πίσω πολλά βήματα χαϊδεύοντας αυτιά πάνω στο αφήγημα των εισβολέων και του εξισλαμισμού. Τελευταία έχουμε τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες, τους οποίους ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης πρόθυμα προβάλουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο δημοκρατικός κόσμος θα αντισταθεί και θα τους τιμωρήσει».

Με σοβαρότητα και σχέδιο και με εξαιρετική συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαχειρίζεται το υπουργείο Άμυνας την κατάσταση του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος, τόνισε ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, αρμόδιος συντονιστής για την αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις αρμοδιότητες του.

«Η τοποθέτηση μου στη θέση του συντονιστή έχει ξεκάθαρο στόχο. Την υλοποίηση του ήδη εγκεκριμένου σχεδίου δράσης ώστε να βελτιστοποιηθούν τα αποτελέσματα» επεσήμανε ο κ. Στεφανής και πρόσθεσε ότι ο ρόλος και η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο και αφορά διαμονή, μεταφορά, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη.

«Συνεχίζουμε να υλοποιούμε ένα συγκεκριμένο ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προσφυγικού προβλήματος. Ήδη έχουν μεταφερθεί 1.193 άτομα στην ενδοχώρα. Όπως είπε και ο πρωθυπουργός, εμείς αφήνουμε τα έργα μας να μιλήσουν και θα μιλήσουν», τόνισε ο κ. Στεφανής.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa