Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος: «Πρέπει να είμαστε στα κόκκινα, εγώ βλέπω κλιμάκωση»

Δημήτρης Καμμένος

Τη διαφωνία του με την τακτική του εφησυχασμού που ακολουθήθηκε από την κυβέρνηση από την Παρασκευή οπότε και έγινε γνωστή η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από Τούρκους στον Έβρο διατύπωσε ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Η κατάσταση είναι ανησυχητική. Δεν θα είμαι αυτός που θα εφησυχάσει. Διαφωνώ με την τακτική του τεχνιτού εφησυχασμού. Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με τους Τούρκους, οι κινήσεις τους είναι επιθετικές θα μπορούσαμε να θρηνούμε νεκρούς ναύτες μας αλλά και δικούς τους αλλά λίγο μας νοιάζει αυτό. Πρέπει να είμαστε στα κόκκινα, να κοιτάξουμε με μια φωνή να αντισταθούμε στον εχθρό, εγώ βλέπω κλιμάκωση» είπε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «στυγνό διοικητή ισλαμιστικής χώρας» και υποστήριξε ότι υπάρχει «σχέδιο συντονισμένο για αποσταθεροποίηση».

Σύμφωνα με τον ίδιο «έπρεπε να τον είχε πάρει ήδη ο Τσίπρας τηλέφωνο τον Έρντογαν, ας πάρει σήμερα το τηλεφωνο και μετά ας πει ένα ευχαριστώ όταν τους απελευθερώσει».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa