Πολιτική

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ ο διορισμών 29 διακεκριμένων αθλητών

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών για τον διορισμό στο δημόσιο των 29 διακριθέντων αθλητών που διέπρεψαν σε αγώνες έως το 2009, μετά την τοποθέτηση των υπολοίπων 118 αθλητών τον περασμένο Ιούνιο.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου οι 29 αθλητές και αθλήτριες καταλαμβάνουν ισάριθμες θέσεις σε υπηρεσίες περιφερειών και δήμων σε 11 νομούς της χώρας βάσει των επιλογών τους.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο πολίστας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης Γιώργος Ντόσκας διορίζεται στο δήμο Χίου σε θέση ΔΕ Διοικητικού. Ο πρωταθλητής Taekwondo Κώστας Γκόλτσιος τοποθετείται στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε θέση ΠΕ Φυσικής Αγωγής.

Στην ίδια περιφέρεια και στην ίδια θέση διορίζεται και ο πρωταθλητής στίβου των 400 μέτρων Δημήτρης Γράβαλος. Θέση πολιτικού μηχανικού στο δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Πάρου αναλαμβάνει ο ιστιοπλόος Αγγελος Βασιλάς.

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο Γεράσιμος Πυλαρινός Μαρκαντωνάτος εντάσσεται στο δυναμικό του δήμου Νέας Σμύρνης σε θέση ΔΕ Διοικητικού και το μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωφών Γιώργος Τετώρος στη Διεύθυνση Οικονομικού της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa