Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Φροντίστε λίγο την υγεία σας, αλλά και την ψυχολογική σας κατάσταση, που για κάποιους ανούσιους λόγους θα καταστραφεί. Απομακρυνθείτε από άτομα που σας δυσκολεύουν την ζωή και σας κάνουν να στεναχωριέστε.

Ταύρος Να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Κάποια απρόβλεπτα έξοδα θα βγουν από το πουθενά και θα νιώσετε ότι δύσκολα θα καταφέρετε να τα ρυθμίσετε. Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολία θα καταφέρετε να είστε ήρεμοι.

Δίδυμοι Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ένα οικογενειακό σας θέμα που θα αποδειχθεί και αρκετά δύσκολο. Με αγάπη όμως και κατανόηση θα μπορέσετε να δείτε τα θέματα σας πολύ πιο απλοποιημένα και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για εσάς.

Καρκίνος Σήμερα θα είναι και η τελευταία μέρα που θα σας απασχολήσουν ίσως αρκετά θέματα με πολύ ένταση, που αφορούν οικονομικά ξεκαθαρίσματα με άλλους. Ίσως ο χώρος της εργασίας σας, να σας κουράσει, λόγο κακής συνεννόησης με ανθρώπους που μοιράζεστε κάποιο δημιουργικό έργο.

Λέων Αν και σήμερα είναι μία μέρα που θα δημιουργεί την αίσθηση της συναισθηματικής έλλειψης, στην πραγματικότητα είναι μία ιδιαίτερη μέρα ανασυγκρότησης και σκέψης. Φροντίστε τα οικονομικά σας που σήμερα θα έχετε κάποια αναπάντεχα έξοδα.

Παρθένος Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε σήμερα για ένα προσωπικό σας θέμα. Ο-η σύντροφος θέλει από εσάς την απόλυτη προσοχή και φροντίδα. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα πάρουν μια μικρή καθυστέρηση και σύντομα να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις.

Ζυγός Άλλα θα περιμένετε να γίνουν από το πρωί σε επαγγελματικά θέματα, αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις θα εξελιχθούν με λίγο περίεργο τρόπο. Μην απογοητεύεστε διότι θα υπάρξει βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους τις επόμενες μέρες με ότι ποθείτε.

Σκορπιός Κάποια θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά και δυστυχώς οι λύσεις δεν θα δοθούν άμεσα. Μην περιμένετε σήμερα εξελίξεις σε βασικούς σας τομείς. Όλα θα γίνουν με αργό ρυθμό, αλλά σταθερό προς όφελος σας.

Τοξότης Με πολύ προσοχή θα πρέπει να κινηθείτε σήμερα σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πολλά βάρη που σας ταλαιπωρούν. Κάποια επαγγελματικά θέματα θα ανοιχτούν πολύ σύντομα.

Αιγόκερως Πολύ πιθανόν να πρέπει να συζητήσετε σήμερα ένα σημαντικό θέμα που σας αφορά.. Βρείτε πρώτα μέσα σας τις ισορροπίες που αποζητάτε και θα σας κάνουν να νιώσετε καλά. Η προσωπική σας ζωή θέλει λίγο προσοχή, ώστε να αποφύγετε λάθη.

Υδροχόος Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Δεν θα πρέπει να εμπλακείτε με υποθέσεις που αφορούν χρήματα άλλων ή κέρδη αμφιβόλου υπόστασης. Σήμερα μην ανοιχτείτε με οικονομικές δοσοληψίες που μπορεί να σας προβληματίσουν πάρα πολύ

Ιχθύς Είναι κάτι που θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας, για να μην εξελιχθεί σε οτιδήποτε αργότερα δεν θα μπορέσετε να το ελέγξετε όπως θα θέλατε. Οικογένεια και εργασία θα βάλλονται. Προσοχή σε ένα συναισθηματικό θέμα.

Πηγή: Backstage24.gr.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa