Πολιτική

Διαβεβαίωση Καραγιάννη: Εντός του έτους ξεκινά η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πύργου – Πατρών

Χωρίς καμία πλέον αμφιβολία ή επιφύλαξη, η κατασκευή του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πύργου – Πατρών θα ξεκινήσει εντός του 2021. Αυτό διαβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης σε πολύωρη τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Ηλείο Βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλο.

Ο τελευταίος, πήρε την πρωτοβουλία και ζήτησε την συγκεκριμένη εξ’ αποστάσεως συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν σοβαρά θέματα του οδικού δικτύου που αφορούν το Νομό μας, και βεβαίως, να ζητήσει την επίσπευση περαιτέρω των διαδικασιών για την έγκριση του έργου που προαναφέρθηκε και αποτελεί πάντα για τον τόπο και τους κατοίκους του, μείζονα προτεραιότητα.

Όπως εκτιμήθηκε, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, βρισκόμαστε περισσότερο από ποτέ κοντά στην έναρξη των εργασιών ενώ το προηγούμενο της έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την πανομοιότυπη κατασκευή και της οδικής αρτηρίας Ε-65, είναι ήδη ένα ιδιαίτερα θετικό στοιχείο, προκειμένου να συμβεί το ίδιο και με την οδό Πύργου – Πατρών.

Στο ίδιο πλαίσιο ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει ζήτημα απένταξης του έργου από το ΕΣΠΑ όπως κάποιοι υποστήριξαν προσφάτως, κάνοντας ανέξοδη αντιπολιτευτική τακτική. Περιμένουμε κατόπιν τούτου, είπε ο κ. Νικολακόπουλος, να έχουμε εξελίξεις που θα δώσουν τέλος στην μακροχρόνια αναμονή και αγωνία για το θέμα.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa