Περιφέρειες - Δήμοι

Διαδικτυακό διάλογο μέσω της ιστοσελίδας «Αθήνα Ψηλά» ξεκινάει ο Κώστας Μπακογιάννης

Το ίντερνετ -εκτός από τις διαπροσωπικές επαφές– θέλει να αξιοποιήσει ο Κώστας Μπακογιάννης για να μάθει από τους πολίτες τα προβλήματα και τις ανάγκες της Αθήνας.  Πιο συγκεκριμένα, μέσω της διαδραστικής ιστοσελίδας του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» θα ανοίξει διάλογο για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους.

To www.athinapsila.gr που είναι ήδη στον «αέρα» αποτελεί την ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσα από την οποία οι δημότες της Αθήνας αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερώνονται για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα του Κώστα Μπακογιάννη για την πόλη.

Στην ιστοσελίδα, με τον τίτλο «Η πόλη σου ανήκει», υπάρχει ένας αναλυτικός χάρτης με τα επτά Δημοτικά Διαμερίσματα της Αθήνας. Σε κάθε Διαμέρισμα ο επισκέπτης βρίσκει την γειτονιά για την οποία ενδιαφέρεται και μπορεί να αξιολογήσει ποια, κατά την άποψη του, είναι τα πιο σημαντικά από την εξής κατηγορία θεμάτων:

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΝΟΙΑ

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ / ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΧΩΡΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΑ

ΔΟΜΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΔΡΟΜΟΙ/ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ/ΠΛΑΤΕΙΕΣ)

Επίσης, ο πολίτης έχει την δυνατότητα να αναφερθεί σε οποιοδήποτε άλλο ζήτημα θεωρεί ότι είναι σημαντικό, καταθέτοντας τις δικές του προτάσεις που θα αξιολογηθούν από την ομάδα που επεξεργάζεται το πρόγραμμα του συνδυασμού. Πατώντας πάνω σε αυτή τη διαδικασία, ο Κώστας Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του θα διαμορφώσουν το πρόγραμμα της παράταξης.

Η σελίδα συνδέεται με τα social media του συνδυασμού, όπου ομάδα συνεργατών του «Αθήνα Ψηλά», ανταποκρίνεται άμεσα, απαντώντας στα μηνύματα.

Εκτός από την δυνατότητα των επισκεπτών της ιστοσελίδας να διατυπώσουν τις απόψεις τους στην ενότητα «Η πόλη σου ανήκει» , η ιστοσελίδα έχει και μια σειρά από άλλες ενότητες:

– Ο τρόπος μας: Είναι ο χώρος του www.athinapsila.gr από όπου ο πολίτης μπορεί να ενημερωθεί για τις προτάσεις του Κώστα Μπακογιάννη και την στρατηγική του για τις αλλαγές που χρειάζεται ο Δήμος σε όλους τους τομείς.

– Έλα στην ομάδα μας: Ο επισκέπτης της σελίδας, μπορεί να δηλώσει τα στοιχεία επικοινωνίας με την ομάδα του «Αθήνα Ψηλά», είτε για να λαμβάνει ενημερώσεις, είτε για να ενταχθεί σε αυτή ως εθελοντής.

– Νέα: Το σημείο όπου γίνονται γνωστές, η δραστηριότητα και οι θέσεις που διατυπώνει ο συνδυασμός για τα θέματα που αφορούν στην Αθήνα.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ