Κοινωνία

Δικηγόρος ιερομόναχου: Τι είπε για το βιτριόλι και την ψυχική υγεία του

Toν απόλυτο τρόμο έζησαν οι επτά μητροπολίτες και άλλοι τέσσερις άνθρωποι που δέχτηκαν επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη, από έναν 37χρονο ιερέα, ο οποίος σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας είχε διαταραγμένο παρελθόν και είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο ιερομόναχος μεταβαίνει στην Ευελπίδων προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο συνήγορός του, Ανδρέας Θεωδορόπουλος, τον χαρακτήρισε «ψυχικά ασθενή», αναφέροντας παράλληλα πως ο άνδρας προσπάθησε πριν από 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του και αποκαλύπτοντας πως ο πελάτης του τού είπε ότι αγόρασε την καυστική ουσία από το ίντερνετ, έναντι 40 ευρώ.

«Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είναι ψυχιατρικά ασθενής. Η άδικη πράξη που τέλεσε κατά το άρθρο 34 αίρει τον καταλογισμό. Έχουμε να κάνουμε με ψυχικά ασθενή, που προσπάθησε πριν από 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του» δήλωσε ο δικηγόρος, συμπληρώνοντας ότι θα ζητηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δράστη ότι είναι ψυχικά ασθενής, τότε θα παραιτηθεί. Ζήτησε δε, συγγνώμη από τα θύματα και αποκάλυψε πως ο πελάτης του τού είπε πως πλήρωσε τη χημική ουσία 40 ευρώ στο ίντερνετ.

 

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER