Κοινωνία

Δολοφονία Μακρή: Λύγισε η Βικτώρια Καρύδα όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκτελεστές του συζύγου της

Σήμερα εκδικάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή πριν από 2 χρόνια έξω από το σπίτι του και η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα παρευρέθηκε στο δικαστήριο όπου και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκτελεστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Καρύδα δεν άντεξε και λύγισε μόλις είδε του κατηγορουμένους για την δολοφονία του άντρα της.

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν οι δυο Βούλγαροι κατηγορούμενοι της υπόθεσης, όπως και η σύζυγος του θύματος Βικτώρια Καρύδα. Ήταν, μάλιστα η πρώτη φορά που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο κατηγορούμενους.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», δήλωσε πρόσφατα η Βικτώρια Καρύδα αναφερόμενη στους κατηγορούμενους και με αφορμή την έναρξη της δίκης.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το δικαστήριο το πρωί προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και νομιμοποιήθηκαν οι δικηγόροι των δύο πλευρών, υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής, ενώ, λήφθηκαν και ειδικά χωροταξικά μέτρα εντός της αίθουσας λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, προτιμήθηκε από το προεδρείο η εκδίκαση δύο άλλων υποθέσεων, με σύντομη ακροαματική διαδικασία. Συνολικά η δίκη θα διαρκέσει αρκετά καθώς έχουν κληθεί 25 μάρτυρες κατηγορίας και πραγματογνώμονες.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa