Σε «πληρωμένα πιστόλια», ποινικούς δηλαδή που αναλαμβάνουν να εκτελέσουν «συμβόλαια θανάτου» για λογαριασμών νονών της νύχτας, αναζητούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Ζωής τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας Στεφανάκου.

Η ψυχραιμία στην προσέγγιση του «στόχου», η εκτέλεση με Kalashnikov  από τόσο κοντινή απόσταση και κυρίως το «βαρύ» όνομα του 58χρονου Βασίλη Στεφανάκου, οδηγεί τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο σενάριο των «εισαγόμενων» εκτελεστών.

Ο λόγος για «επαγγελματίες» δολοφόνους από χώρες των Βαλκανίων ή της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. που έχουν πατήσει πολλές φορές της σκανδάλη για να αφαιρέσουν ζωή.

Το «συμβόλαιο θανάτου» υπογράφηκε από άλλον νονό της νύχτας. Με τις έρευνες να στρέφονται στα άλλα «βαριά» ονόματα του χώρου, είναι δεδομένο πως θα κληθεί για «φιλική συζήτηση» στη ΓΑΔΑ ο 45χρονος δηλωμένος εχθρός του, γνωστός ως «καράφλας» ή «νταίζη» ή «σαμπρέλας».

Η κόντρα τους κρατούσε πολλά χρόνια για τον «έλεγχο» της Δυτικής Αττικής, ενώ τα χρόνια του εγκλεισμού του ο 45χρονος είχε πέσει θύμα δολοφονικής απόπειρας εντός των φυλακών. Eκφράζονται φόβοι ότι μετά από χρόνια ξεκινάει πάλι ένας άγριος πόλεμος μεταξύ των «σκληρών» της αθηναϊκής νύχτας.

Σχολιάστε ...