Πολιτική

Δριμεία κριτική Βορίδη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη ήθελε την εξόντωση αντιπάλων

Δριμεία κριτική άσκησε σε πρόσφατες δηλώσεις ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «υπήρχε ένας οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη που θα εξόντωνε όσους ήταν εχθροί του καθεστώτος».

«Αν και η υπόθεση Novartis θεωρήθηκε “κορυφή του παγόβουνου”, δεν ήταν τελικά», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μιλώντας σε ραδιοσταθμό.

Στη συνέχεια ο κ. Βορίδης διερωτήθηκε «πώς μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης χειρίστηκε το τμήμα εκβιαστών» και αναφερόμενος στο ηχητικό Μιωνή – Παππά είπε, κατηγορώντας το Νίκο Παππά ότι λέει ψέμματα: «Από πότε η κυβέρνηση γίνεται μεσάζοντας της δικαιοσύνης με κάποιον ιδιώτη ο οποίος ζήτησε παρέμβαση ώστε να δικαστεί δίκαια»;

Όπως υποστήριξε, υπήρχε ένας οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη που –όπως είπε- θα εξόντωνε όσους ήταν εχθροί του καθεστώτος. Ο κ. Βορίδης τόνισε μάλιστα πως με τις«πρακτικές αυτές θα οδηγούνταν στη δικαιοσύνη αθώοι άνθρωποι».

Παράλληλα ανέφερε πως στην «αριστερή διακυβέρνηση δεν υπήρχε σεβασμός στη διάκριση των εξουσιών» και απευθύνθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα γιατί «απλά παρακολουθεί τα όσα αποκαλύπτονται και δεν παίρνει θέση».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa