Πολιτική

Δριμεία κριτική Μητσοτάκη σε αντιπολίτευση: Απαράδεκτη η στοχοποίηση Τσιόδρα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχική του τοποθέτηση λίγο πριν ξεκινήσει το Υπουργικό Συμβούλιο ξεκαθάρισε ότι ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας έχει την αμέριστη στήριξή του.

Την ίδια στιγμή εξαπέλυσε τα «πυρά» του κατά της αντιπολίτευσης και στην προσπάθεια στοχοποίησης του καθηγητή χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη τακτική ως απαράδεκτη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού για το συγκεκριμένο ζήτημα:

«Βρίσκω απαράδεκτο το γεγονός ότι κάποιοι έχουν επιλέξει να στοχοποιήσουν επιστήμονες. Και θεωρώ ότι συγκεκριμένα η στοχοποίηση του καθηγητή, του κ. Τσιόδρα, η οποία είναι πολύ συστηματική τις τελευταίες μέρες είναι απαράδεκτη. Εάν θέλουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να μας ασκήσουν κριτική, εδώ είμαστε να ασκήσουν κριτική στην Κυβέρνηση, σε εμένα προσωπικά, στους υπεύθυνους Υπουργούς, αλλά να στοχοποιούνται επιστήμονες οι οποίοι το μόνο το οποίο κάνουν είναι να καταθέτουν την επιστημονική τους γνώση προς κρίση στην Πολιτεία για να παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις, είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι τελείως-τελείως λανθασμένο, ειδικά σε μία συγκυρία όπου πρέπει και πάλι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας για την ορθότητα των μέτρων που λαμβάνουμε»

Τι έχει συμβεί

Όλα ξεκίνησαν προχθές, μετά την εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην χώρα μας, ενώ τα κρούσματα είχαν ξεπεράσει τα 1.000 ο Νίκος Παππάς και ο Χρήστος Γιαννούλης του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa