Κοινωνία

Δυναμική παρουσία των αστυνομικών της ΟΠΚΕ στην ανεύρεση του Πολωνού αγνοούμενου στα Λευκά Όρη

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ δίνουν δυναμικό «παρών» στις έρευνες για για τον εντοπισμό αγνοούμενου πολίτη Πολωνίας στα Λευκά Όρη με μεγάλη αυτοθυσία.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους συναδέλφους τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων) και του Α.Τ. Χώρας Σφακίων.

Συγκεκριμένα οι συνάδελφοί μας συμμετέχουν, σε έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου πολίτη Πολωνίας, επισκέπτη στη χώρας μας, υπό αντίξοες καιρικές και εδαφολογικές συνθήκες στον ορεινό όγκο των Λευκών Ορέων, με σκοπό να τον εντοπίσουν θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν.

Σχετικά βίντεο από τις επιχειρήσεις αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και μας καλύπτουν απόλυτα…εν αντιθέσει με αντίστοιχα άλλα σποτάκια τα οποία προσβάλουν τους συναδέλφους μας…και δήθεν συμβάλλουν στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων…

Το μορφωτικό επίπεδο των αστυνομικών είναι γνωστό και για…όσους αμφιβάλλουν… ας δουν τον Αύγουστο τις βάσεις εισαγωγής στις σχολές της Αστυνομίας!

Καλή Ανάσταση!»

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa