Παρασκηνιακά

Δυο «φαβορί» και ένα «αουτσάιντερ» για το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εσωτερικών

Θέμα ημερών είναι ο ανασχηματισμός με τις τελευταίες πληροφορίες να τον τοποθετούν ακόμη και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Αναφορικά με το υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το τελευταίο σενάριο που εμφανίζεται ισχυρό είναι της μετακίνησης σε αυτό του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, ο οποίος, πάντως, σε ένα εναλλακτικό σενάριο «παίζει» και τη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ισχυρή υποψηφιότητα εξακολουθεί να είναι αυτή του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, λόγω των «ΠΑΣΟΚικών» καταβολών του και, ως εκ τούτου, την κοινή γλώσσα που έχει με πολλούς από τους «πράσινους» δημάρχους και περιφερειάρχες.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα,  λιγότερες πιθανότητες φαίνεται να έχουν τα σενάρια της μετακίνησης στο ΥΠΕΣ της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου ή της παραμονής του Πάνου Σκουρλέτη.

Τέλος, ως αουτσάιντερ εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Εσωτερικών επί κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διατηρεί ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa