Παρασκηνιακά

Δύσκολη η «συμβίωση» σε μερικά υπουργεία

Σε μερικά υπουργεία η χημεία μεταξύ των υπουργώ και των υφυπουργών δεν είναι και η καλύτερη και μάλλον θα απασχολήσει τον πρωθυπουργό σ’ ένα ενδεχόμενο ενός μετασχηματισμού.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο και τη στήλη του «Στίγμα» στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ πρόκειται για δύο ζευγάρια υπουργών.

Το πρώτο ζευγάρι είναι του Γιάννη Βρούτση και Νότη Μηταράκη και ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι «Η δύσκολη χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ του υπουργού Γιάννη Βρούτση και του αναπληρωτή του Νότη Μηταράκη δεν θα μακροημέρευση την παραμονή τους στο υπουργείο και απλώς είναι θέμα του ίδιου του προέδρου Κυριάκου το πότε θα πραγματοποιήσει τον πρώτο ανασχηματισμό της κυβερνήσεως του ώστε να δώσει ένα τέλος σε αυτή την μαρτυρική για πολλούς συμβίωση».

Το δεύτερο ζευγάρι είναι αυτό του Νίκου Δένδια και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που όπως αναφέρεται μέσα στο άρθρο «Όταν πέσουν λίγο τα ελληνοτουρκικά ο πρόεδρος Κυριάκος ασχοληθεί λιγάκι με τις σχέσεις του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον αναπληρωτή υπουργό του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το αναφέρω τελείως διπλωματικά…».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa