Κόσμος

Είναι αυτή η εξώγαμη κόρη του Πούτιν; Τι λένε τα κουτσομπολιά αλλά και η… επιστήμη!

Όπως υποστηρίζει η ρωσική αντιπολιτευόμενη ιστοσελίδα Proekt, ο πρόεδρος της Ρωσίας απέκτησε το 2003 την Ελιζαβέτα από τον  δεσμό που είχε στη διάρκεια της πρώτης προεδρικής του θητείας με την Σβετλάνα Κριβονόγκις.

Το μεσαίο όνομα της 17χρονης σήμερα κοπέλας είναι «Βλαντιμίροβνα», που παραπέμπει στο όνομα του πατέρα της Βλαντιμιρ, αλλά στο πιστοποιητικό γεννήσεώς της δεν εμφανίζεται πουθενά το επώνυμο του Πούτιν.

Η ιστοσελίδα αποτάνθηκε στον ειδικό στην τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, Χασάν Ουγκάιλ, του Πανεπιστημίου του Μπράντφορντ, ο οποίος αφού είδε μια φωτογραφία της «κρυφής κόρης» του Πούτιν αποφάνθηκε ότι «φέρει εξαιρετική ομοιότητα με τον Ρώσο πρόεδρο», ενώ το σχετικό λογισμικό έδειξε ομοιότητα μεταξύ της Ελιζαβέτα και του Πούτιν σε ποσοστό 70,44%.

Η Σβετλάνα Κριβονόγκις φέρεται να έχει εργαστεί ως καθαρίστρια σε κατάστημα όταν ήταν έφηβη και πριν σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο και σύμφωνα πάντα με το Proekt συνόδευε τον Πούτιν σε ταξίδια του στα τέλη της δεκαετία του 1990.

Η πρώην ερωμένη του Ρώσου προέδρου φέρεται να απέκτησε ξαφνικά πολλά χρήματα την επόμενη δεκαετία και σήμερα διαθέτει μετοχές αξίας περίπου εννέα εκατ. ευρώ στην Bank Rossiya και περιουσία ύψους 84 εκατ. ευρώ, που περιλαμβάνει και την ιδιοκτησία του κλαμπ Leningrad Centre.

Η σχέση με τον Πούτιν φέρεται να έληξε περίπου την εποχή που ο τελευταίος άρχισε να συνδέεται ερωτικά με την πρώην γυμνάστρια, την 37χρονη σήμερα Αλίνα Καμπάεβα.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa