Αθλητικά

Είναι οριστικό: Παραμένει στην ΑΕΚ ο Κωστένογλου

Προπονητής της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν θα παραμείνει ο Νίκος Κωστένογλου, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα. Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του έμπειρου προπονητή στον «Δικέφαλο».

Μάλιστα, στο τιμ του έμπειρου προπονητή προστέθηκαν ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ως στενός συνεργάτης του, ενώ στην ομάδα επιστρέφει κι ο Παναγιώτης Βούλγαρης στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, ως γυμναστής.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παραμένει στα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής.

Στο τιμ του 49χρονου Έλληνα τεχνικού, που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ για έντεκα συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ήδη διανύει την τρίτη του θητεία ως προπονητής, προστίθενται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ως βοηθός προπονητή και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει το δικό της “ευχαριστώ” στον Νίκο Κωστένογλου για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε πριν από μία εβδομάδα και εύχεται σε αυτόν και στους συνεργάτες του να έχουν την ίδια επιτυχία στη συνέχεια της άσκησης των καθηκόντων τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER