Αθλητικά

Εθνικές ομάδες βόλεϊ και Stoiximan συνεχίζουν μαζί!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Μεγάλο της Χορηγό, την εταιρία Stoiximan.gr

Η χορηγική συνεργασία για τις Εθνικές Ομάδες βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών ξεκίνησε πέρυσι και ανανεώθηκε φέτος, με γνώμονα τη στήριξη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων αλλά και την ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης αναφερόμενος στην ανανέωση αυτής της συνεργασίας τόνισε: “Είμαστε ευτυχείς που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν έχουμε δίπλα στις Εθνικές Ομάδες ένα «στρατηγικό» σύμμαχο, τη Stoiximan.gr, την οποία ευχαριστούμε που επενδύει στο βόλεϊ και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό. Η επιθυμία των δυο πλευρών και το κοινό όραμα που αποτυπώθηκε άριστα από πέρυσι με το μότο «Όλο και πιοψηλά» αποτελούν μια σταθερή βάση για τις Εθνικές μας Ομάδες που δίνουν και φέτος το καλοκαίρι σπουδαίες «μάχες» σε υψηλού επιπέδου διοργανώσεις έχοντας ως στόχο τη διαρκή ανοδική πορεία. Παρά τις δυσκολίες που βιώνει η κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα, η έμπρακτη στήριξη της Stoiximan.gr σε επίπεδο Εθνικών ομάδων αποτελεί ίσως και το μεγαλύτερο παράδειγμα ότι μέσω αγαστής συνεργασίας, κοινής πίστης και προσήλωσης στο στόχο μπορεί να επιτευχθεί η επιστροφή στην κορυφή”.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος  ανέφερε: “Η ανανέωση της συνεργασία μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη που έρχεται να επιβεβαιώσει στην πράξη τη δέσμευσή μας ότι θα στεκόμαστε με συνέπεια δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό. Ως Stoiximan, έχουμε επιλέξει συνειδητά  να επενδύσουμε και να στηρίξουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία τους αθλητές και τις αθλήτριες της χώρας μας και ειδικά τις εθνικές μας ομάδες. Με αυτό το πνεύμα θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι για άλλη μια φορά θα μας κάνουν περήφανους”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stoiximan, υλοποιώντας ένα στρατηγικό πλάνο εταιρικής υπευθυνότητας, σχεδιάζει δράσεις για την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού στο σύνολό του, χορηγώντας  εθνικές ομάδες, αθλητικά σωματεία, αλλά και αθλητές στο ‘Δρόμο για το Ρίο, ενώ στο πλαίσιο της ΕΚΕ της Stoiximan και του προγράμματός ‘Μικροί Ήρωες’  στηρίζει κοινωφελή ιδρύματα και οργανισμούς.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa