Παρασκηνιακά

«Εθνικιστές ενωμένοι»: Τραμπ, Λεπέν και μετά Χ.Α… βλέπει ο Μιχαλολιάκος

Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε την έκβαση των αμερικανικών εκλογών και την επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ η Χρυσή Αυγή.

Η οποία έσπευσε να σχολιάσει με επίσημη ανακοίνωσή της τη νίκη του κάνοντας λόγο για νίκη από «δυνάμεις που αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση, τη λαθρομετανάστευση και είναι υπέρ των καθαρών εθνικών κρατών».

«Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΧΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

«Στις αμερικανικές εκλογές νίκησαν οι δυνάμεις που αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση, αντιμάχονται τη λαθρομετανάστευση και είναι υπέρ των καθαρών εθνικών κρατών, υπέρ της αυτάρκειας στην εθνική οικονομία.

Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα, όπου θρηνούν όλα τα κανάλια και τα κόμματα του κατεστημένου, που στήριζαν την Κλίντον, η οποία παίρνει μαύρα λεφτά από τον Ερντογάν και υποθάλπει τους πιο ακραίους, αλβανικούς, ανθελληνικούς κύκλους.

Μαζί τους θρηνούν και τα κοράκια των αγορών, οι διεθνείς τοκογλύφοι που καταστρέφουν την Πατρίδα μας με το μνημόνιο και την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa