Κοινωνία

Καταθέτει στη ΓΑΔΑ συνομήλικη της Ιωάννας ως βασική ύποπτη για την υπόθεση με το βιτριόλι (ΦΩΤΟ)

Δεν έχει ομολογήσει την επίθεση κατά της Ιωάννας η βασική ύποπτη που έχει προσαχθεί από το πρωί στη ΓΑΔΑ, ενώ είναι πιθανή η προσαγωγή μίας ακόμη ύποπτης. Πληροφορίες της ΕΡΤ ανέφεραν ότι η 35χρονη δεν έχει παραδεχθεί την πράξη της. Το στοιχείο που φέρεται να την πρόδωσε είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης. Πληροφορίες ανέφεραν ότι έχει βρεθεί στην τσάντα της και η περούκα της επίθεσης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η γυναίκα που προσήχθη προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας (γνωστή της από διπλανό χωριό της Ιωάννας). Πληροφορίες του ΣΚΑΪ ανέφεραν ότι αναμένεται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για να καταθέσει ως ύποπτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ύποπτη δεν έχει ομολογήσει ότι προχώρησε στην πράξη της επίθεσης κατά της Ιωάννας, είναι ιδιωτική υπάλληλος, γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο στην Καλλιθέα και κατοικεί στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θύμα της επίθεσης και η 35χρονη είχαν σχέσεις με τον ίδιο άνδρα.

Κάποιοι, λένε οι πληροφορίες, την είχαν δει να κινείται στην ευρύτερη περιοχή και δεν φαίνεται να περιλαμβανόταν στη λίστα των βασικών υπόπτων.

Στα social media βρίσκεται το κλειδί

Τα social media της 34χρονης Ιωάννας αποδείχτηκαν πολύτιμα στην έρευνα της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό των προσώπων που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι η Ιωάννα, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η 35χρονη που προσήχθη είχε εξοργιστεί από αίτημα φιλίας του συντρόφου της στην Ιωάννα. Η 34χρονη παλαιότερα διατηρούσε σχέση με τον συγκεκριμένο αυτό και τον τελευταίο χρόνο φέρεται να είχαν επικοινωνία. Ο σύντροφος της 35χρονης, αναφερόμενος στις έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, ενώ είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε την Ιωάννα και είχαν κάνει και κάποιες συνομιλίες.

Δημοσιοποιήθηκε φωτογραφία της ύποπτης:

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa