Πολιτική

Εκτός γραμμής ο Τσακαλώτος για την πίτα Βορίδη – Δεν πρέπει να κάνουμε έτσι αντιπολίτευση

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος,  φάνηκε να βγαίνει εκτός γραμμής του κόμματος του σε ότι έχει να κάνει με την κριτική που ασκήθηκε για την πίτα που έκοψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Διαβάζω αυτές τις ημέρες για τη βασιλόπιτα 12.000 € του κυρίου Βορίδη. Πρέπει να σας πω, δεν είμαι πρόεδρος του fan club του κ Βορίδη, ούτε καν μέλος αυτού του fan club, αλλά είναι αυτό το κυρίαρχο ζήτημα; Κάνεις ένα αφήγημα για την Αριστερά όταν αυτό το έχει ψηλά στην ατζέντα στη δοσολογία που μας λένε όλοι δεν κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση… Να συζητήσουμε το σημαίνει σκληρή αντιπολίτευση; Χρειάζεται συζήτηση…».

Την ίδια στιγμή στην ομιλία του ανέφερε πως «σίγουρα πρέπει να υπάρχει σκληρή αντιπολίτευση, μια δοσολογία κριτικής και το όραμα που δίνεις, που θέλεις να πας τη χώρα, τι όραμα έχεις για τα μεσαία στρώματα και για τη νεολαία. Αυτό είναι μια υποκειμενική συνθήκη που εμείς πρέπει να αποφασίσουμε πως θα πάμε για τη δεύτερη φορά Αριστερά…» .

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa