Περιφέρειες - Δήμοι Σε πρώτο πλάνο

Εκτός δημαρχείας οριστικά ο Αχιλλέας Μπέος

Απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας την προσφυγή του πρώην δήμαρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου  που  ζητούσε να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη, η απόφαση του γενικού γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης  Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας με την οποία ο ίδιος είχε τεθεί σε αργία.

Ο κ. Μπέος είχε τεθεί σε αργία λόγω λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου του 2011  και της παραπομπής του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για σειρά κακουργημάτων όπως σύσταση και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απάτη κατ΄επάγγελμα και συνήθεια και άλλα.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της εγγύησης ύψους 100.000 ευρώ,  της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας  απέρριψε  τον ισχυρισμό του Αχιλλέα Μπέου ότι παραβιάζεται το τεκμήριο της αθωότητας καθώς τέθηκε σε αργία χωρίς να έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, αλλά και ότι νοθεύτηκε η βούληση των ψηφοφόρων που του έδωσαν το χρίσμα του δημάρχου.

 

 

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa