Παρασκηνιακά Πολιτική

Εκτός της λίστας των υποψηφίων της Ν.Δ. ο Σωτήρης Ησαΐας

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Ησαΐας, ανακοίνωσε τη μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Χωρίς να κρύβει την πικρία του για το νέο που, όπως λέει, έμαθε από τα ΜΜΕ και όχι από το κόμμα του, ο κ. Ησαΐας δηλώνει περήφανος που είναι δεξιός και συνέβαλε όσο μπορούσε για την επιτυχία της Ν.Δ. στις φετινές ευρωεκλογές, και τονίζει ότι παραμένει «μάχιμος και ενεργός πολίτης».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο κ. Ησαΐας αναφέρει:

«Δεν θα είμαι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μόλις το έμαθα επίσημα από τα ΜΜΕ και όχι από το κόμμα μου. Έκπληκτος διαπίστωσα, μετά τη τελευταία εξαιρετική συνάντηση στη Βουλή των Ελλήνων, ότι ξαφνικά δεν είμαι στις επιλογές του Προέδρου μας για την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Παραμερίζω το προσωπικό μου συναίσθημα και εμμένω στη πολιτική μου θέση ότι, τούτη τη χρονική στιγμή ο τόπος μας χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση.

πηγή: enypografa.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER