Κοινωνία

ΕΜΑΚ και δύτες αναζητούν τους αγνοούμενους στην Εύβοια, κλειστά σχολεία αύριο

Ισχυρές δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ, αλλά και 3 δύτες που έχουν φτάσει στην Εύβοια από την Αθήνα ερευνούν για τους τρεις αγνοούμενους εξαιτίας της μεγάλης κακοκαιρίας. Η βόρεια Εύβοια, μαζί με την Κορινθία και την Αργολίδα, έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Αυτή την ώρα ζούμε την αγωνία για να βρούμε τους τρεις συνανθρώπους μας στην Εύβοια. Εκεί έχουμε ρίξει όλες τις δυνάμεις μας. Θερμή παράκληση σε όλους: Να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε άσκοπες μετακινήσεις..» σημειώνει σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Ιστιαίας

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018.

Σχεδόν αποκλεισμένη η βόρεια Εύβοια

Την ίδια στιγμή με δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία από την κεντρική προς τη βόρεια Εύβοια καθώς τα προβλήματα δείχνουν να πολλαπλασιάζονται τις τελευταίες ώρες. Με την υπερχείλιση του Κηρέα έκλεισε ουσιαστικά ο δρόμος από Προκόπι σε Μαντούδι. Έτσι δυσκολεύεται η οποιαδήποτε πρόσβαση στις πληγείσες περιοχές. Όλοι περιμένουν να πέσει η ένταση της βροχής, να απομακρυνθούν τα νερά και τα χώματα που έχουν καλύψει το οδικό δίκτυο και σε πολλές περιπτώσεις τα βράχια για να μπορέσουν να κινηθούν από τη Χαλκίδα προς τη βόρεια Εύβοια ή αντιστρόφως.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa