Πολιτική

Ενεργοποιούνται οι νέες δυνατότητες του isyriza

Ενεργοποιούνται σταδιακά οι νέες δυνατότητες του isyriza, της ψηφιακής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, που επανοηματοδοτεί τη σχέση ενός πολιτικού κόμματος με τους πολίτες, δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση για πρώτη φορά στη χώρα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να ακολουθήσει την εποχή του και να χρησιμοποιήσει καινοτόμα εργαλεία στη διαμόρφωση της πολιτικής του.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η διαδικασία για το πρώτο [email protected], στο οποίο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών της πλατφόρμας. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, γεγονός που οδήγησε και στην παράταση της διαδικασίας υποβολής ερωτήσεων. Συνολικά, πάνω από 1600 ερωτήσεις τέθηκαν στον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συντριπτικό 75% αυτών που έθεσαν τις ερωτήσεις, αποτελούν νέα μέλη της πλατφόρμας.

Το 40% αυτών που έστειλαν ερωτήσεις είναι εργαζόμενοι ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον από ανέργους, ελεύθερους επαγγελματίες & συνταξιούχους. Η πλειοψηφία των ερωτήσεων αφορούσε την επικοινωνία του κόμματος και της στάση των ΜΜΕ προς αυτό, την πορεία της οικονομίας και τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς το συνέδριο. Επιπλέον, αρκετά από τα μέλη της πλατφόρμας μετέφεραν μια σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Οι ερωτήσεις ομαδοποιηθήκαν και 50 από αυτές τέθηκαν σε ψηφοφορία στα μέλη της πλατφόρμας, προκειμένου να επιλέξουν ποιες θα απαντηθούν από τον Αλέξη Τσίπρα. Πάνω από 13.000 μέλη μπήκαν στην πλατφόρμα τις τελευταίες δύο μέρες προκειμένου να δουν τις ερωτήσεις και να συμμετέχουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας, αποδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο τρόπο επικοινωνίας που εισαγάγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τη Δευτέρα αναμένεται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ζωντανά στις ερωτήσεις, ενώ μέλη της πλατφόρμας θα παρευρίσκονται στον χώρο για να του υποβάλουν τις ερωτήσεις που επιλέχθηκαν. Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη θα έχουν όσοι κι όσες είναι μέλη του isyriza.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa