Εκλογές 2019 Πολιτική

Ενημέρωση του Προκόπη Παυλόπουλου για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού ενόψει εκλογών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ενημερώθηκε σήμερα από τον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού ενόψει των εκλογών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Χαρίτση είπε απευθυνόμενος στον κ. Παυλόπουλο πως: «Γνωρίζετε πολύ καλά ότι είναι μια σύνθετη, θα έλεγα πρωτόγνωρη, διαδικασία αυτή που έχουμε να διαχειρισθούμε γι’αυτές τις εκλογές, καθώς είναι η πρώτη φορά που στήνονται 4 κάλπες ταυτόχρονα σε όλη την χώρα και μάλιστα όλες και με σταυρό. Έχει προηγηθεί όμως μία πολύμηνη προσπάθεια και στο Υπουργείο Εσωτερικών – γνωρίζετε κι εσείς από την εμπειρία σας στο Υπουργείο παλαιότερα – ότι υπάρχει ένα στελεχιακό δυναμικό έμπειρο, εξειδικευμένο, αλλά και η συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους κρατικούς φορείς έχει πάει πάρα πολύ καλά. Οπότε όλα βαίνουν ομαλώς και εγγυόμαστε ότι η διαδικασία την Κυριακή θα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας».

Με την σειρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού ευχαρίστησε τον κ. Χαρίτση για την ενημέρωση δήλωσε: «Με γυρίζετε πίσω σε μιαν εποχή που μου είναι εξαιρετικά πολύτιμη από πλευράς εμπειριών, ιδίως για την εκλογική διαδικασία. Η τεχνολογία επιτρέπει πολλά πράγματα σήμερα και, όπως είπατε, όταν στηριζόμαστε στους ανθρώπους του Υπουργείου, στην ιεραρχία του Υπουργείου, με την πείρα που έχει, τότε μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη ότι η διαδικασία θα εξελιχθεί ομαλά».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa