Κοινωνία

Εξάρχεια: Ταυτοποιήθηκαν 18 Αλγερινοί που διέπρατταν κλοπές και ληστείες

Η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει 18 Αλγερινούς οι οποίοι είναι μέλη συμμορίας που διέπραταν συστηματικά ληστείες και κλοπές στη περιοχή των Εξαρχείων. Μάλιστα όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές τα μέλη της συμμορίας ήταν εξαιρετικά βίαια.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, κλοπές, ληστείες και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης. Έως αυτή την ώρα, έχουν συλληφθεί πέντε από τους δράστες στις περιοχές των Εξαρχείων, της Κυψέλης, του Αγίου Παντελεήμονα και του Μενιδίου.

Τα μέλη της σπείρας είχαν οργάνωση και δρούσαν με ρόλους που κατά καιρούς εναλλάσσονταν. Παράλληλα άλλαζαν συχνα την εξωτερική τους εμφάνιση ώστε να μην τους θυμούνται εύκολα και να μην δίνουν στόχο. Οι δράστες έχουν ξανα πέσει στα χέρια των αρχών και όταν γινόταν αυτό δήλωναν διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, εθνικότητας και ημερομηνίας γέννησης. Από την έως τώρα έρευνα της αστυνομίας εξιχνιάστηκαν δεκαοκτώ περιπτώσεις ληστειών και διαρρήξεων-κλοπών στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa