Κοινωνία

Το paraskhnio.gr επιβεβαιώθηκε! Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στην Πλατεία Θεάτρου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό στο paraskhnio.gr, η Πλατεία Θεάτρου για πολλά χρόνια είχε αφεθεί στην τύχη της με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε μια μεγάλη «μαύρη αγορά» που ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει ό,τι θέλει αρκεί να διαθέτει χρήματα.

Όπως φαίνεται κάτι έχει αρχίσει ν’ αλλάζει διότι σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες η αστυνομία πραγματοποίησε μια μεγάλη επιχείρηση και κατάφερε να εξαρθρώσει σπείρα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων. Στην επιχείρηση συμμετείχαν η Ομάδα Παρεμπρορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης και αφού είχε εντοπιστεί οίκημα, σε χώρους του οποίου αποθηκεύονταν και διακινούνταν λαθραία τσιγάρα και καπνικά προϊόντα, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία Δικαστικού Λειτουργού. Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα λαθρεμπορίου (2.832) πακέτα τσιγάρα και (1.045) συσκευασίες καπνικών προϊόντων.

Επίσης εντός του οικήματος συνελήφθησαν (8) αλλοδαποί, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας θεωρούνται από τους βασικούς συντελεστές των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και καπνικών προϊόντων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνιακού Κώδικα και οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa