Παρασκηνιακά

Εξηγήσεις Ζανέτ Τσίπρα για την «επίθεση» σε Ε.Τσακαλώτο

Εξηγήσεις δίνει τώρα η  Ζαννέτ Τσίπρα μετά από τις αντιδράσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την χθεσινή της επίθεση κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου και στα λεγόμενα της περί «κομματικής γραμμής».

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και αδελφή του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζει ότι η χθεσινή της ανάρτηση με την οποία καλούσε όσους διαφωνούν με την κεντρική γραμμή, να αποχωρήσουν από το κόμμα, συνιστούσε προσωπική της άποψη και δεν εξέφραζε τον πρόεδρο του κόμματος ή κάποια οργανωμένη τάση.

«Bλέπω ότι σε σειρά φιλοκυβερνητικών μέσων έχω σήμερα την τιμητική μου. Με φιλοξενούν στην πρώτη σελίδα τους για να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι δεν έκανα καμία δημόσια δήλωση όπως δεν έχω κάνει ποτέ, όσα χρόνια ο αδελφός μου είναι πρόεδρος του κόμματος. Στον κλειστό λογαριασμό μου στο fb έκανα μια ανάρτηση η οποία και αναπαράχθηκε.Η ανάρτηση προφανώς δεν αναπαράχθηκε ούτε επειδή είμαι μέλος της ΚΕ ούτε γιατί εξέφρασα κάτι ακραίο, αλλά γιατί τυγχάνει να είμαι αδελφή του Αλέξη Τσίπρα» και καταλήγει «Ελπίζω τουλάχιστον, όσοι αναπαράγουν την ανάρτησή μου να αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη και ότι οι απόψεις μου εκφράζουν εμένα αποκλειστικά», αναφέρει η Ζαννέτ Τσίπρα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa