Επίθεση στην κορυφαία και ιστορική εφημερίδα του Έβρου και της Θράκης, την “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ”, έκανε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, προσπαθώντας μάλιστα να της παραδώσει και… μαθήματα δημοσιογραφίας, αλλά υπέπεσε σε “γκάφα” πρώτου μεγέθους γιατί οι συνεργάτες του δεν είχαν φροντίσει να τον ενημερώσουν!

Το σίγουρο είναι ότι ο κ.Λαμπάκης έχασε πολύ εύκολα την ψυχραιμία του και διαμαρτυρήθηκε έντονα στην εφημερίδα γιατί όπως ισχυρίζεται στην επιστολή που έστειλε, δημοσίευσαν τις δηλώσεις της τέταρτης δημοτικής παράταξης (της ΑΝΑ.Σ.Α και του επικεφαλής της Παύλου Μιχαηλίδη δηλαδή), η οποία απαντούσε σε θέσεις του, που όμως δεν είχε δημοσιεύσει.

Εκτέθηκε φυσικά ανεπανόρθωτα, αφού η “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ” είχε την προηγούμενη ημέρα προβάλλει και πρωτοσέλιδα την εισήγηση που θα κάνει στην Εκτελεστική Επιτροπή, αλλά και την δημοσίευσε κανονικά.

Προφανώς οι συνεργάτες του και ιδιαίτερα ο Παύλος Μιχαηλίδης του Σάββα, τον οποίο προσέλαβε για υπεύθυνο Τύπου και Επικοινωνίας, ζητώντας μάλιστα από την Αποκεντρωμένη να εξαιρεθεί και από το ασυμβίβαστο ώστε παράλληλα με τον μισθό από τον δήμο Αλεξανδρούπολης να ασκεί κανονικά και το επάγγελμα του ασφαλιστή(ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό προφανώς), δεν φρόντισαν να τον ενημερώσουν ή δεν αντιλήφθηκαν ότι η ιστορική εφημερίδα δημοσίευσε τις απόψεις του.

Είναι φυσικά ξεκάθαρο ότι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης χάνει πολύ εύκολα την ψυχραιμία του και αυτό τον οδηγεί σε συνεχείς γκάφες.

Μετά το Evros-news.gr, το οποίο επειδή του κάνει κριτική, σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των άλλων ΜΜΕ που τον… λιβανίζουν, το “φωτογράφιζε” αποδίδοντας του διάφορους… καθοδηγητές, τώρα επιτίθεται και στην εφημερίδα, επειδή… τόλμησε να δημοσιεύσει απόψεις μιας δημοτικής παράταξης που του άσκησε κριτική.

Μάλλον ο “περίπατος” που καυχιέται συχνά πως θα κάνει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, δεν θα έχει και τόσο… εύκολη διαδρομή.

πηγή evros-news.gr

Σχολιάστε ...