Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Περιορίζεται ο αριθμός των υπόπτων

Όλο και περισσότερο πλησιάζουν οι αρχές στην εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι ύποπτοι έχουν μειωθεί από τους περίπου 20 σε μόλις δύο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την επεξεργασία των τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν στις 20 Μαΐου, την ημέρα της επίθεσης, προκύπτει ότι η δράστιδα έκανε τηλεφώνημα από θάλαμο σε ραδιοταξί και όταν έφτασε στο σημείο της επίθεσης απενεργοποίησε το κινητό της.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα, κρύφτηκε μέσα στο κτίριο στην Καλλιθέα και περίμενε την άτυχη 34χρονη στην οποία πέταξε με δύναμη το βιτριόλι και στη συνέχεια έφυγε χωρίς να την καταγράψει κάμερα, καθώς όπως φαίνεται είχε μελετήσει καλά ποια είναι τα «τυφλά» σημεία. Οι κάμερες την έχουν «τσακώσει» στην Ακαδημίας στην Αθήνα.

Η δράστιδα είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια την επίθεση, πήγε μεταμφιεσμένη και με περούκα στο σημείο και είχε σχεδιάσει καλά τη διαφυγή της. Στο τραπέζι παραμένει το σενάριο να είναι άλλος ο ηθικός και άλλος ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, ψάχνουν «κυψέλη-κυψέλη» το δρομολόγιο διαφυγής της μυστηριώδους γυναίκας που το πρωινό της 20ης Μαΐου έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Οι αστυνομικοί με οδηγό το απενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο της ύποπτης συνθέτουν κομμάτι-κομμάτι το παζλ της επίθεσης.

Ξέρουν τη φωνή της δράστιδος καθώς έχουν «πιάσει» τηλεφώνημα 30 δευτερολέπτων που έκανε στο ραδιοταξί (συνολικά επικοινώνησε δυο φορές με την εταιρία), γνωρίζουν την εμφάνιση – σωματότυπο απο τις περιγραφές του θύματος, της οδηγού ταξί και φυσικά του φωτογραφικού καρέ (έγινε ειδική επεξεργασία στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ξεθολώσει), το απενεργοποιημένο κινητό της και ένα μέρος του δρομολογίου διαφυγής της.

Τώρα χρησιμοποιώντας τις κυψέλες που χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο μόλις ενεργοποιήθηκε προσπαθούν να καταγράψουν όλο το δρομολόγιο που έκανε. Από την Αγία Ελεούσα με ραδιοτάξι μέχρι το δρομάκι πίσω από το Α΄ νεκροταφείο και το Καλλιμάρμαρο και στη συνέχεια μέχρι να χαθεί στο κέντρο της Αθήνας.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa