Πολιτική

Επίθεση Μητσοτάκη: Ένας αδύναμος πρωθυπουργός σε έναν κυβερνητικό «παρακμιακό θίασο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης κατά της Κυβέρνησης, εξαιτίας των εξελίξεων που έχουν προκαλέσει οι ενέργειες του κύριου Καμμένου στην Αμερική. Ούτε λίγο, ούτε πολύ χαρακτήρισε την Κυβέρνηση «παρακμιακό θίασο» και τον πρωθυπουργό ως αδύναμο, διότι δεν μπορεί να ελέγξει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αυτή εικόνα μειώνει την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό.

«Σε μια εποχή που το βασικό ζητούμενο για τη χώρα είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της σε όλους τους τομείς, η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο. Η εικόνα ενός αδύναμου Πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον Υπουργό Άμυνας είναι απλά θλιβερή»

Τέλος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να απαλλαγεί η χώρα το συντομότερο δυνατό από αυτή την κυβέρνηση.

«Η Πατρίδα μας, όμως, στο μεταξύ χάνει δύναμη, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Διασύρεται διεθνώς. Μέχρις εδώ. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από αυτό το συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση. Οι Έλληνες θέλουν και μπορούν να ξαναβρούν, επιτέλους, το δρόμο του αληθινού πατριωτισμού, της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της προόδου».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER
Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ