Κοινωνία

Επίθεση στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί στο γραφείο του πρύτανη στης ΑΣΟΕ. Όλα ξεκίνησαν όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο γραφείο του πρύτανη και αφού τον έβρισαν το απείλησαν κατηγορώντας τον ότι βοηθά την αστυνομία να πατάξει το παρεμπόριο που πραγματοποιείται γύρω από το πανεπιστήμιο. Ακόμα έγραψαν συνθήματα στον τοίχο και στην πόρτα, και πέταξαν τρικάκια.

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Εισβολή αγνώστων στο γραφείο του πρύτανη

Διαβάστε την ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ για την επίθεση:

Ομάδα αγνώστων (περίπου 10 ατόμων), με κρυμμένα τα αναγνωριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν με τρόπο βίαιο και τρομοκρατικό, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 11:50, στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αφού βεβήλωσαν τον χώρο του γραφείου με αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση αφισών, απείλησαν και ύβρισαν τον Πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για τη δίωξη του παραεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Τέτοιες έκνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο Πανεπιστήμιο. Η πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί την δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου Πανεπιστημίου. Η παρατεταμένη ανοχή στην παρανομία που ενδημεί στην ευρύτερη των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος περιοχή, μόνο δυσμενείς συνέπειες έχει στη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Εισβολή αγνώστων στο γραφείο του πρύτανη

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa