Παρασκηνιακά

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη: Ποιοι υπουργοί θα τον συνοδεύσουν – «Πόρτα» σε βουλευτές

Μπορεί η ΔΕΘ να μην ανοίγει τις πύλες της φέτος, αλλά η Θεσσαλονίκη δεν χάνει τον τίτλο της πολιτικής πρωτεύουσας του Σεπτεμβρίου. Το λέω γιατί ενημερώθηκα αρμοδίως ότι αύριο Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβαίνει στη Νύμφη του Θερμαϊκού για επτά ώρες ενόψει του πολιτικοοικονομικού φόρουμ Thessaloniki – HELEXPO που θα εγκαινιάσει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι πηγές μου επιμένουν πως δεν αναμένονται βόλτες στους δρόμους της πόλης, μόνο διαδοχικές συσκέψεις με παραγωγικούς φορείς, στην ατζέντα των οποίων περιλαμβάνονται πανδημία, οικονομία και υποδομές. Στη δε χειραποσκευή του Πρωθυπουργού θα βρίσκεται το περιλάλητο μπλοκάκι του, ενώ στο πλευρό του το ζωντανό «μπλοκάκι» του Μαξίμου, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργοί) Ακης Σκέρτσος. Στο κάδρο των τηλεοπτικών πλάνων θα δείτε και Αδωνη Γεωργιάδη και Νίκη Κεραμέως πάντως.

Επί τη ευκαιρία να σας πω ότι την επόμενη εβδομάδα ο Μητσοτάκης θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή. Θα εκφωνήσει την καθιερωμένη του ομιλία το Σάββατο ενώπιον μόλις 50 ατόμων – εκ των οποίων κανείς δεν θα είναι γαλάζιος βουλευτής ή πολιτευτής – και την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου με συνδυασμό φυσικής παρουσίας δημοσιογράφων και τηλερωτήσεων. Αλλα ήθη, άλλα έθιμα εξαιτίας της πανδημίας.

από τον Μικροπολιτικό των Νέων

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa