Πολιτική

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Κιλκίς – «Επίθεση» στην κυβέρνηση

«Επίθεση» στην κυβέρνηση για τη συμφωνία για το ονοματολογικό εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τα 105 χρόνια από τη Μάχη του Κιλκίς. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε την πόλη, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο και συνομίλησε με πολίτες πριν και μετά την καθιερωμένη παρέλαση.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι: «Εκατόν πέντε χρόνια από τη Μάχη του Κιλκίς τιμούμε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους σε μία από τις πιο αιματηρές μάχες του 20ού αιώνα. Επισκέπτομαι τη Μακεδονία σε μία συγκυρία συναισθηματικά φορτισμένη. Μετά τα προκλητικά πανηγύρια των Πρεσπών, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι η κακή συμφωνία την οποία υπέγραψαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ζάεφ έχει ήδη αρχίσει και παράγει αποτελέσματα. Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα κάτι το οποίο καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συζητήσει. Τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα. Θέλω να επαναλάβω για άλλη μία αφορά από το Κιλκίς ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τη φέρουν στη Βουλή των Ελλήνων».

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε ακόμα τη Λέσχη Αξιωματικών όπου ξεναγήθηκε στην Έκθεση Ενθυμημάτων των Βαλκανικών Πολέμων. Μετά το Κιλκίς, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου θα μιλήσει στις 9 το βράδυ σε εκδήλωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa